Care center gets nurses from Spain

EINDHOVEN – Care center ‘De Archipel’ in Eindhoven has started a pilot project with Spanish nurses.

Twelve nurses started working here, including in home care. They received a 6-months contract after having completed a three-month language course in their own country.After those 6 months, they need to take a Dutch language test, which should separate the wheat from the chaff. Those who pass the test will be offered a three-year contract.After the this first pilot, ‘De Archipel’ will decide if they continue to bring Spanish nurses to Eindhoven. There will be a serious health care personnel shortage the coming years, reason why organizations are searching beyond the borders.Take a look at the following video: http://www.studio040.nl/nieuws/16801-archipel-haalt-verpleegkundigen-uit-spanje.html

Your advertisement here.

1 COMMENT

  1. Goede dag Ik ben zo dankbaar opgewonden Ik vond uw website , Ik heb je echt gevonden door ongeval, terwijl ik zoeken op Bing voor iets anders, Anyways Ik ben hier nu en wil alleen zeggen bedankt voor een prachtig post en een all round interessant blog (ik hou ook van het thema / ontwerp), ik heb geen tijd om te Favorieten het allemaal op de ogenblik maar ik heb bookmark werd het en ook toegevoegd in uw RSS-feeds, dus als ik tijd heb zal ik terug te lezen veel meer , alsjeblieft ga zo door uitstekend werk.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here